Aanbieding!

Bk Superior Triply Braadslede – 24 x 30 cm

89.99

De pannen zijn geheel vervaardigd uit 3-ply, een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. De pannen uit de Bk Superior serie zijn te gebruiken op elke warmtebron, inclusief inductie en de oven.

Op voorraad

Is het een cadeau?

Tekst voor op het (gratis) kaartje kunt u invullen tijdens het afrekenen.

Beschrijving

Wat zijn de voordelen van deze BK superior triply braadslede?
De BK Superior 3-ply pannen zijn een must have voor iedere hobbykok. De pannen zijn geheel vervaardigd uit 3-ply, een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. Deze constructie zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots. Ideaal voor het op hoge temperatuur aanbraden van bijvoorbeeld biefstuk. De hoogglans body blijft mooi vanwege de Evershine technologie, door deze technologie is uw pan beschermd tegen hitteverkleuring en blijft deze als nieuw. Na gebruik reinig je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine.

Voor welke warmtebronnen is deze braadslede geschikt?
De pannen uit de Bk Superior serie zijn te gebruiken op elke warmtebron, inclusief inductie en de oven.

Uit welke materialen bestaat de pan?
De pannen zijn geheel vervaardigd uit 3-ply, een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. Ook de handgreep is gemaakt van roestvrijstaal.

Benieuwd naar de andere pannen in deze serie?
Deze serie heeft onder andere ook een wokpan, een sauteuse en een grillpan 28cm in het assortiment.

Hoeveel jaar garantie geeft Bk op deze braadslede?
Op de Bk triply braadslede zit 10 jaar garantie bij goed gebruik, maar bij professioneel gebruik is de garantie beperkt.

Voor recepten, bezoek de website van Kookaholic!