Geplaatst op

Klop Klop, wie is daar?

Kerstfolder

Het zijn de feestdagen! Voor je het weet staan ze alweer voor de deur! De hoogste tijd om na te denken over leuke cadeautjes voor je werknemers. Maar wat moeten we nu weer geven? De jaarlijkse struggle voor bijna elke werkgever. Wij kunnen je daarbij helpen. Kijk hieronder originele en leuke mogelijkheden!

Ben je hierin geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op via info@woerdmankookkado.nl of bel naar 06-30051544

Private Shopping Night
Onder het genot van een hapje en drankje openen wij onze winkel in de avond speciaal voor jouw bedrijf of team voor een private shopping night. Wij kunnen deze avond helemaal naar wens voor je invullen. Zo heeft iedereen een leuke avond en gaat iedereen naar huis met een geweldig cadeau wat bij hem of haar past! Wij staan klaar om iedereen te adviseren. Voor informatie en beschikbaarheid van data: info@woerdmankookkado.nl

Kerstpakket
Zelf een kerstpakket samenstellen is het allerleukste wat er is. Op deze manier kan je een persoonlijk geschenk geven, helemaal afgestemd op jouw werknemers. We kunnen themapakketten verzorgen, zoals ‘borrelen’, ‘tafelen’ of ‘koken’. Of we pakken één mooi cadeau, zoals een braadpan, gaaf in. Alles is mogelijk. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen!

Kookkadobon
Een leuk cadeau om te geven, en nog leuker om te krijgen: onze kookkadobon! Deze bon wordt leuk ingepakt en kan besteld worden in elk gewenst bedrag. Zo kan iedereen zijn of haar eigen cadeau uitkiezen.

Kerstmarkt
Vorig jaar hebben wij bij meerdere grote bedrijven, zoals de gemeente Gouda, hun eigen kerstmarkt bijgewoond. Op deze kerstmarkt stonden meerdere kraampjes van ondernemers en kreeg al het personeel de kans om hun eigen pakket samen te stellen. Organiseren jullie ook een kerstmarkt? Wij komen graag!