Aanbieding!

Zwilling Enfinigy Table Blender

159.00

Deze Zwilling Enfinigy Table Blender heeft gepatenteerde messen, cross-blade met Piranha zaagtand gemaakt van ijsgehard staal, volgens speciale Zwilling formule.

Op voorraad

Is het een cadeau?

Tekst voor op het (gratis) kaartje kunt u invullen tijdens het afrekenen.

Beschrijving

Deze Zwilling Enfinigy Table Blender heeft gepatenteerde messen, cross-blade met Piranha zaagtand gemaakt van ijsgehard staal, volgens speciale Zwilling formule. De blender heeft een TRITAN mixbeker met maataanduiding en heeft een inhoud van 1,4 liter. Wat maakt deze mixbeker verder nog zo speciaal? De bodem van de beker heeft een speciale vorm gekregen, dat zorgt voor een natuurlijke kolkbeweging. Verder heeft deze mixbeker aan de binnenkant een ribbelstructuur, dit zorgt ervoor dat de te mixen ingrediënten terug in de beker vallen. De Zwilling Enfinity Table Blender heeft de volgende handige programmafuncties:

– Smoothie
– Cocktails
– Ice crushing
– Pulse
– Cleaning

Met de Enfinigy blender van Zwilling maakt u dus zoals hierboven beschreven gebruik van de gepatenteerde messen van Zwilling. Om deze reden wordt er bij deze blender een stamper toegevoegd, hiermee kunt u de ingrediënten veilig naar beneden te duwen zonder gevaar om de scherpe messen te raken. De table blender van Zwilling heeft maarliefst 12 snelheidsinstellingen.