Braadsledes

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Een braadslede van ieder gemak voorzien

Een braadslede of braadslee is ontworpen voor het braden en bakken van grotere stukken vlees, gevogelte, groenten en zelfs volledige gerechten.
Dankzij de ruime afmetingen en de lage zijkanten is een grote braadslede ideaal voor het gelijkmatig garen van ingrediënten waardoor het vaak wordt gebruikt in de horeca.

Gebruik de braadsledes op verschillende warmtebronnen

Veel braadslede zijn geschikt voor inductie en gemaakt van rvs (roestvrijstaal). Dit maakt de rvs braadslede niet alleen geschikt voor het koken op gas, maar ook voor inductie koken, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor verschillende keukens.
Braadsledes zijn er ook met rooster zoals de Scanpan Impact. Een braadslede met rooster zijn uitstekend geschikt voor in de oven en op de barbecue (BBQ). Door gebruik te maken van het rooster kunnen de vetten gemakkelijk uitlekken.

Ideale braadslede met deksel

Sommige braadsledes worden geleverd met deksel. Het deksel helpt niet alleen om de warmte vast te houden en het kookproces te versnellen, maar biedt ook de mogelijkheid tot stoven en sudderen voor extra malsheid.

Braadslede of ovenschaal

In tegenstelling tot een ovenschaal, heeft een braadslede vaak lagere zijkanten. Dit maakt het gemakkelijker om gerechten te bedekken met vloeistoffen, marinades of sauzen, terwijl het toch de ruimte biedt voor luchtcirculatie.
Braadsledes en ovenschalen hebben geen handvat zoals pannen dat hebben. De duurdere braadsledes hebben wel vaak handgrepen waardoor je het gemakkelijk kan vastpakken.
Daarnaast kan een ovenschaal alleen worden gebruikt in de oven.

Braadslede kopen

Woerdman Kookkado heeft een jarenlange relatie opgebouwd met de beste leveranciers. Hierdoor is het kopen van een braadslede erg betrouwbaar. Kijk verder in onze kookwinkel voor een compleet beeld van assortiment.