Hapjespannen

1–16 van de 24 resultaten

1–16 van de 24 resultaten

Smaakexplosie in elke hap: Ontdek culinaire magie met onze hapjespan!

De hapjespan, ook wel bekend als sauteerpan of sauteuse, is een onmisbare aanvulling op de keuken, waarbij zijn veelzijdigheid opvalt op verschillende warmtebronnen. De hapjespan is uitstekend geschikt voor het snelle bereiden van gerechten.

Hapjespan inductie

Een hapjespan voor inductie is ontworpen met een magnetische bodem die efficiënt reageert op inductiekookplaten. Dit maakt het mogelijk om snel en gelijkmatig te koken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor moderne keukens.

Hapjespan met deksel

De voordelen van een hapjespan met deksel is dat de pan gebruikt kan worden om te stoven, sudderen of het behouden van vocht tijdens het bereiden van gerechten.
Het deksel vergroot de culinaire mogelijkheden en maakt het mogelijk om een breed scala aan smaken te ontwikkelen.

Wat is het verschil met een koekenpan

Het onderscheid tussen een hapjespan en een koekenpan ligt vaak in het ontwerp en de diepte. Een hapjespan heeft hogere zijwanden, waardoor het gemakkelijker is om gerechten met sauzen te bereiden en meer voedsel te verwerken. Een koekenpan heeft daarentegen lagere zijden, waardoor deze meer geschikt is voor snel aanbraden en omdraaien van voedsel.

Hapjespan bestellen

Het bestellen van een hapjespan kan eenvoudig online via onze webshop. Mocht je nog niet helemaal overtuigd te zijn bezoek dan onze twee fysieke kookwinkels waar ons deskundige personeel voor je klaar staat om je te adviseren over de verschillende pannen.