Tarte Tatin

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Keer de smaak om: Verras je zintuigen me de Tatin Pan!

De Tarte Tatin pan is een onmisbaar gereedschap voor liefhebbers van Franse patisserie, specifiek ontworpen om de iconische Tarte Tatin te perfectioneren. Met schuine zijden en een omkeerbare bodem onthult deze pan zijn magie tijdens het omkeren en karameliseren van sappige appels. Het bakproces wordt getransformeerd tot een kunstwerk, waarbij de pan elegantie toevoegt aan het omkeren van de taart na het bakken.

Wat zijn de voordelen van een Tarte Tatin Pan?

Het gebruik van een tarte tatin pan biedt verschillende voordelen zoals het inductie koken voor het het bereiden van de geliefde Franse taart. Hier zijn nog meer voordelen:

Omkeerbaar ontwerp:
De tarte Tatin pan heeft een omkeerbare bodem, wat betekent dat je de taart gemakkelijk kunt omkeren zonder de structuur ervan te verstoren. Dit zorgt voor een perfect omgekeerde presentatie, waarbij de karamel en het fruit bovenop liggen.

Schuine zijden:
De schuine zijden van de pan vergemakkelijken het karameliseren van het fruit op het fornuis. Ze helpen bij het gelijkmatig verdelen van de karamel over de appels, waardoor een rijke en smaakvolle karamellaag ontstaat.

Gelijkmatige verdeling van warmte:
De pannen bij Woerdman Kookkado zijn gemaakt van gietijzer. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte tijdens het bakproces, wat essentieel is voor het bereiken van een perfect gekarameliseerde tarte Tatin.

Eenvoudig uitnemen van de taart:
Het omkeerbare ontwerp maakt het eenvoudig om de tarte Tatin uit de pan te halen zodra deze gebakken is. Dit minimaliseert het risico op breken of beschadigen van de taart tijdens het uitnemen.

Esthetische presentatie:
Door het gebruik van de pan krijgt de taart een esthetische presentatie. Het omkeerbare ontwerp en de schuine zijden dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht, waardoor de tarte Tatin een indrukwekkend dessert wordt.

Wil je een Tarte Tatin Pan kopen?

Ben je bereid om een Tarte Tatin Pan te kopen? Bestel eenvoudig online en wij bezorgen de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis!

Naast Tarte Tatin pannen heeft Woerdman Kookkado nog een groot assortiment van onder andere KoekenpannenKookpannenGrillpannenWokpannen,  Poffertjespannen,SteelpannenSnelkookpannenSauspannen en Vispannen.

Woerdman Kookkado, een gerenommeerde naam in de wereld van kookgerei, onderscheidt zich als dé specialist in de verkoop van hoogwaardige keuken artikelen. Met twee fysieke winkels en een gebruiksvriendelijke webshop brengt Woerdman Kookkado kookliefhebbers een uitgebreide collectie.