Pannen

1–16 van de 356 resultaten

1–16 van de 356 resultaten

Met goede pannen word je vanzelf een echte chefkok

Elk type pan heeft zijn eigen specifieke kenmerken die het geschikt maken voor verschillende kooktechnieken en gerechten. Het kiezen van de juiste pan hangt af van het type gerecht dat je wilt bereiden en je persoonlijke kookstijl.

Verschillende soorten pannen

Bij onze kookwinkel Woerdman Kookkado vind je zonder twijfel hetgeen waar je naar op zoek bent. Zo tref je in ons assortiment onder andere Aspergepannen, Braadpannen, Grillpannen, HapjespannenPannenkoekenpannen, Paellapannen, Poffertjespannen, Sauspannen, Snelkookpannen, Soeppannen, Stoompannen, Vispannen en Wokpannen.

Ontdek het gemak van een pannenset

Een pannenset biedt een alles-in-één oplossing voor een georganiseerde en efficiënte keukenervaring. Deze sets, samengesteld met zorgvuldige overweging, bevatten een assortiment Kookpannen, Steelpannen, Sauspannen, en meer, die perfect op elkaar zijn afgestemd. Om je set helemaal compleet te maken kan je ook nog kiezen voor een goede pannendeksel.
Met een pannenset geniet je van kostenbesparing, veelzijdigheid, en het gemak van een complete uitrusting voor diverse kookbehoeften. Ontdek het plezier van moeiteloos koken met een kwalitatieve pannenset.

Beste pannen

Het kiezen van de beste pan hangt af van veel verschillende factoren. Het is voor jezelf belangrijk om te bepalen hoe je de pan wilt gebruiken en aan welke eisen de pan moet voldoen.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gezonde Koekenpan dan zijn de pannen zonder PFAS een optie. Kiezen voor pannen zonder PFAS is niet alleen een persoonlijke gezondheidskeuze, maar ook een bijdrage aan milieubewust koken. Ontdek de groeiende selectie PFAS vrije pannen en geniet van zowel gezonde als smaakvolle maaltijden, zonder compromissen.
Wil je een pan die duurzaam is en de warmte lang vasthoudt dan zijn de Gietijzeren Pannen uitstekend geschikt.
Daarnaast is het belangrijk om te weten op welke warmtebron er wordt gekookt. Kook je op inductie dan zijn alleen Inductie Pannen geschikt om in te koken.

Pannen kopen

Woerdman Kookkado is meer dan alleen een pannenwinkel. Met een uitgebreid assortiment is een pan kopen geen probleem door de verscheidenheid aan kookartikelen.
Naast de standaard pannen heeft Woerdman Kookkado ook een groot aanbod in speciale pannen zoals Braadsledes, Fonduepannen, Rookovens, Tajines en Tarte Tatin.