Vispannen

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Vang de smaak: Duik in culinaire avonturen met de Vispan!

Een vispan is speciaal ontworpen voor het bereiden van verschillende soorten vis. De pan is vaak ovaal en langwerpig met lage zijwanden. Deze vorm maakt het gemakkelijk om visfilets op een efficiënte manier te koken en te serveren.

Hoe gebruik je een Vispan?

Of je nu een snelkokende inductie kok of een liefhebber van het nostalgische gasfornuis bent, onze vispannen zijn ontworpen om aan al je culinaire behoeften te voldoen. Ontdek de vrijheid om te koken zoals jij dat wilt, terwijl onze pannen elke kookervaring verrijken met hun veelzijdigheid en uitmuntendheid. Kortom, laat onze vispannen jouw keuken verbinden met de veelzijdige wereld van inductie en de tijdloze traditie op gas. Een culinaire reis wacht op jou, ongeacht het type fornuis dat je omarmt.

Wat zijn de voordelen van een Vispan?

Een vispan is een speciaal ontworpen kookgerei dat is afgestemd op het bereiden van visgerechten. Deze pannen variëren in vorm en grootte, maar ze hebben over het algemeen enkele kenmerken die ze geschikt maken voor het koken van vis

Antiaanbaklaag:
Veel vispannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag. Dit voorkomt dat de delicate visfilets aan de pan blijven plakken en maakt het gemakkelijk om ze te bereiden en te serveren zonder dat ze uit elkaar vallen.

Warmtegeleiding:
Hoogwaardige vispannen zijn gemaakt van materialen zoals RVS, aluminium of gietijzer, die zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit is essentieel voor het gelijkmatig koken van de vis.

Comfortabele handgrepen:
Vispannen zijn vaak uitgerust met ergonomisch ontworpen handgrepen voor een stevige grip. Dit maakt het gemakkelijk om de pan te hanteren, vooral als deze gevuld is met zeevruchten.
Zo heeft  Woerdman Kookkado de Greenpan Cambridge in het assortiment met een perfect handvat om de pan vast te houden. Bovendien zijn alle pannen van Greenpan PFAS vrij.

Veelzijdigheid:
Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn vispannen niet alleen beperkt tot het koken van vis. Ze zijn vaak veelzijdig genoeg om verschillende soorten zeevruchten en andere ingrediënten te bereiden.

Wil je een Vispan kopen?

Wil je een Stoompan kopen?

Heb je genoeg informatie verzameld en ben je bereid om een vispan te kopen. Bestel eenvoudig online en wij bezorgen de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis!

Naast vispannen heeft Woerdman Kookkado nog een groot assortiment van onder andere HapjespannenKookpannenGrillpannenWokpannen,  PoffertjespannenSteelpannenSnelkookpannen en Sauspannen.

Woerdman Kookkado, een gerenommeerde naam in de wereld van kookgerei, onderscheidt zich als dé specialist in de verkoop van hoogwaardige keuken artikelen. Met twee fysieke winkels en een gebruiksvriendelijke webshop brengt Woerdman Kookkado kookliefhebbers een uitgebreide collectie.