HKLiving 70’s Dessertschaaltjes Humus – Verschillende kleuren

9.99

HKLiving 70’s Dessertschaaltjes Humus, lunchbreak of een lekker diner. de HKliving 70’s Dessertschaaltjes Humus komt altijd goed van pas. Het onwijs toffe design vormt natuurlijk een hele goede match met al het andere servies uit de collectie.

Is het een cadeau?

Artikelnummer: ACE7260

Beschrijving

Lunchbreak of een lekker diner. de HKliving 70’s Dessertschaaltjes Humus komt altijd goed van pas. Het onwijs toffe design vormt natuurlijk een hele goede match met al het andere servies uit de collectie. Maar natuurlijk kun je met deze kommetjes alle kanten nog op! Je gedekte tafel én jouw keuken krijgt direct een boost. De enige vraag is nog: waar wacht je nog op?!

Deze gave kommen zijn gemakkelijk uit te breiden met de andere onderdelen van  het  hippe 70’s servies. Zo is het servies zeer uitgebreid, van mokken tot borden en van kommen tot een theepot, het HKliving 70’s servies heeft het allemaal. Het servies is gemaakt van hoogwaardig keramiek en bestaat uit stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel.

Bij ons kunt u alle items los en per stuk aanschaffen. Zo wordt het mix en matchen nog leuker! De HKLiving 70’s Dessertschaaltjes Humus zijn verkrijgbaar in verschillende printjes.

Collectie 2023/2024