HKLiving 70’s Schaaltjes XS – Sierra – verschillende kleuren

5.99

De 70’s schalen van HKliving overtuigen met speelse kleurencombinaties en een decoratieve retrolook. Geïnspireerd door de jaren ’70 vormen de kommen een decoratieve blikvanger in de keuken of op de eettafel.

Is het een cadeau?

Artikelnummer: ACE7062

Beschrijving

HKLiving 70’s Schaaltjes XS – Sierra
De 70’s schalen van HKliving overtuigen met speelse kleurencombinaties en een decoratieve retrolook. Geïnspireerd door de jaren ’70 vormen de kommen een decoratieve blikvanger in de keuken of op de eettafel. De kommen zijn geschikt voor het serveren van salades, gebakjes, tapas, snoepjes, ontbijtgranen en nog veel meer.

Ook te bestellen los van elkaar!

HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken. Aan de basis creëert HKliving toegankelijke collecties met producten geïnspireerd op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd om er een moderne look en feel aan te geven. Tijdens het ontwerpproces is de nadruk gelegd op het respecteren van de originele stijl/invloed, maar tegelijkertijd op het creëren van toegankelijke items.