Boska Kaas Fondueset Party Pro – 900 ml

43.99

Boska Kaas Fondueset Party Pro – 900 ml
Met de robuuste Kaasfondueset Party Pro geniet je urenlang van heerlijke kaasfondue.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op vooraad is? Neem dan even contact met ons op tijdens onze openingstijden.

Beschrijving

Boska Kaas Fondueset Party Pro – 900 ml
Met de robuuste Kaasfondueset Party Pro geniet je urenlang van heerlijke kaasfondue. De gietijzeren pan is geschikt voor elk type fornuis en heeft een inhoud van 900 ml. Genoeg voor een diner voor twee of snack voor vier. Deze complete set bevat ook een onderstel, brander en fonduevorken.

Geschikt voor elk fornuis
Gas, inductie, ceramisch of elektrisch; het maakt niet uit welk type fornuis je thuis hebt. De robuuste, gietijzeren pan uit deze fondueset is geschikt voor elk fornuis! Je fonduekaas is in een mum van tijd gesmolten en klaar om gegeten te worden.

Voor 2 tot 4 personen
De stevige fonduepan heeft een inhoud van 900 ml. Dit is genoeg voor maar liefst 600 gram kaasfondue. Hier kun je met z’n tweeën van dineren of met z’n vieren van snoepen als unieke snack. Op het gietijzeren onderstel houdt de brander de kaas voor je warm.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: inductiekookplaat, oven, gasfornuis, elektrische kookplaat, keramische kookplaat en barbecue. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals magnetron – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.