Voorraadblik Kraanvogel 150 gram – verschillende kleuren

6.99

De cirkelvormige lijnen en elegante kleuren zijn als een oase van rust in het dagelijks leven. De blikken hebben twee verschillende designs; een roze en een blauwe variant.

Is het een cadeau?

Artikelnummer: kraanvogel

Beschrijving

Voorraadblik Kraanvogel 150 gram
De cirkelvormige lijnen en elegante kleuren zijn als een oase van rust in het dagelijks leven. De blikken hebben twee verschillende designs; een roze en een blauwe variant. Beide met matglanzende contouren en kleine highlights die het karakter nog beter uitdragen. De blikken zijn echt een lust voor het oog.

Naast het prachtige uiterlijk is dit blik perfect voor het bewaren van jouw favoriete theeblaadjes en koffiebonen. De aromadeksel met sluitclip is luchtdicht en houdt je koffie en thee langer vers. Daarnaast zijn de blikken afgewerkt met een voedselveilige beschermlaag, waardoor ze lang mooi blijven.

Bewaar je thee op kamertemperatuur en droog. Stop het in een theeblik of een glazen potje en bewaar het in een kast of op een andere donkere plek. Op deze manier zorg je ervoor dat er een lange tijd niks gebeurt met de geur, kleur of smaak van je losse thee